Intersnack Magyarország Kft.

Vezetőink

Tapasztalt szakemberek kiváló csapata

CEE Régiós Vezetőink

Operations Director CEE

Michal Holeček

Managing Director MU CEE

Pavel Šercl

Finance Director CEE

Pavel Slanec

HR Manager CEE

Alexandra Kafková

Business Unit Director CZ/SK

Pavel Čihák

Business Unit Director Hungary

Lukács Dénes

Managing Director RO&BG

Mihai Ciurtin

Managing Director Adria&Sales Director CEE

Ianko Krandarov

Supply Chain Director CEE

Martin Minář

Marketing Director CEE

Andreea Marincescu

Az Intersnack Magyarország vezetői

Lukács Dénes

Üzletág Igazgató

Az élet bármely pillanatában mosolyt csalunk a fogyasztóink arcára. Ez a küldetésünk, legyen szó akár egy két főétkezés közti éhségcsillapító snack pillanatról, egy szülinapi gyerekzsúrról vagy akár egy otthoni meccsnézésről a barátokkal. Ezt pedig olyan lelkesedéssel, szenvedéllyel tesszük, ahogy az Magyarország elsőszámú sós snack gyártó és forgalmazó vállalatához illik.

Közkedvelt termékeink jelentős része a győri gyárunkban kerül előállításra, a budapesti irodai munkatársaink, illetve a területi képviselő kollégáink pedig azon dolgoznak, hogy minden pillanatban megtalálják a vásárlók az adott alkalomhoz leginkább illő Chio vagy Pom-Bär finomságokat a boltok polcain. Megtisztelő, motiváló, ugyanakkor nagy felelősség is egy ilyen kiváló csapat vezetése, amelyhez a fogyasztók visszajelzése a legnagyobb energiaforrás. Két Pom-Bär rajongó kislány édesapjaként pedig rendszeresen értesülök a vásárlói észrevételekről.

Sófalvi Adrien

Marketing vezető

Marketing vezetőként szakmai kérdésekben sokszor márkában gondolkodom, ezért külön öröm számomra, hogy vidámságot és életörömöt sugárzó márkákkal dolgozhatok. A marketing azonban ennél többet jelent: egyrészt olyan termékkínálat kialakítását, amely nemcsak kiszolgálja, hanem felelősséggel alakítja is a fogyasztók ízlését, figyelembe véve az egészségre és környezetre gyakorolt hatásokat.

Másrészt felelősségvállalást a vállalat jövedelmezőségében, szintén a termékválaszték irányából. A mindennapi munkára legjobban kiható pozitívum mégis az az egészben, hogy ezt a területet egy olyan csapat tagjaként irányíthatom, amelynek tagjai ötvözik a szakterületükön nyújtott kiváló teljesítményt kompromisszumok nélkül képviselt emberi értékekkel.

Farkasdi Judit

Pénzügyi és kontrolling vezető

Judit 2022.03.01-én csatlakozott másodszor az Intersnack csapatához közel 20 év szakmai múlttal a háta mögött. Sokrétű pénzügyi ismerettel rendelkezik, dolgozott könyvvizsgálóként, főkönyvelőként, kontrolling vezetőként, ezen kívül pénzügyi project manager és SSC tapasztalatot is szerzett. FMCG tapasztalatának alapjait a Reckitt Benckiser Kft-nél szerezte meg, ahol 8 évet töltött különböző pénzügyi középvezetői beosztásban.

„Mindig is szerettem volna egy olyan munkakörben dolgozni, ahol a pénzügyi területet átfogóan vezethetem, és kamatoztatni tudom az eddig megszerzett ismereteimet. Az korábban itt töltött 2 év, és az elmúlt pár hónap nagyon jó benyomást tett rám. Kihívást jelentő versenykörnyezetben és piaci körülmények között, izgalmas és hatékony csapatmunka folyik helyi szinten, természetesen a tulajdonosok által szabott kereteken belül. Nagyon fontos számomra, hogy alkalmazottként kicsit magaménak érezzem a vállalatot, ahol dolgozom, és nem utolsó sorban a sok finom terméket jó szívvel tudjam ajánlani mindenkinek.”

Karvalics Mária

HR vezető

Marcsi 2020. március végén csatlakozott az Intersnack csapatához, mint HR vezető.
Jelentős FMCG tapasztalattal érkezett, korábban a Győri Keksznél, a Nielsen-nél, illetve az Adecco-nál töltött be HR vezetői, illetve különböző szenior HR szakértői és alapképzettségéből adódóan, informatikai pozíciókat.

"Számomra az egyik legfontosabb vállalati erőforrás az ember. Örülök, ha a kollégák és a vállalat számára is hasznossá tehetem magam azáltal, hogy a mai piaci és környezeti kihívásokban tanácsokkal segítem és támogatom őket. Hiszek abban, hogy ami a munkavállalók számára hasznos és a fejlődésüket segíti, az az elkötelezettségüket és a vállalat eredményét is javítja. Az Intersnack-nél kiváló szakemberekkel csapatban dolgozunk, odafigyelünk egymásra és elismerjük egymást. Ez így van jól! A termékeink közül a burgonyás krékereket, a tortillát és kesudiót szeretem.”

Szász Csaba

IT vezető

2016 óta vagyok Intersnack csapattag, és úgy érzem, hogy az összes előző munkahelyem, tapasztalataim és tudásom erre a mostani szerepkörre készítettek fel. Örülök, hogy egy támogató és fiatalos vezetőség része lehetek egy nagyszerű IT csapattal mögöttem. Nem unatkozunk, és nem is ijedünk meg a kihívásoktól.

Nagy Attila

Gyárvezető

Attila 2019. július 1-jén csatlakozott az Intersnack csapatához, mint QHSE manager.
Több mint 20 évnyi élelmiszeripari és FMCG tapasztalattal érkezett a Győri Gyárba, korábban a Partner in Pet Foodnál, a Ceres Zrt-nél, a Bonafarm Csoportban és az OSI Magyarországnál töltött be minőségügyi és laborvezetői pozíciót. Attilát 2021. július 1-jén bízta meg az Intersnack cégcsoport a gyár vezetésével.
"Legfontosabb célunk a fogyasztóink kiszolgálása kiváló minőségű termékekkel. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen ehhez rendelkezésre állnak a jó beszállítók, a kiváló alapanyagok és a technológiailag magas színvonalú üzem. Mindezeken túl büszke lehetek arra, hogy elkötelezett, a munkájára és a környezetére odafigyelő CHIO CSAPAT részeként és vezetőjeként dolgozhatok, és segíthetem a csapat és a gyár fejlődését. Hiszem, hogy az élet lényege a folyamatos változás, és a változásokon keresztül önmagunk és a környezetünk újra felfedezése és teljesebbé tétele, a hétköznapok „megfűszerezése” újdonságokkal, élményekkel, sikerrel és kedvességgel. Ezen dolgozunk minden nap a gyárban.”

Póczos Andrea

Supply Chain Manager

Hiszem, hogy a siker alapja a jó csapatmunka és a folyamatos fejlődésre való törekvés. Ilyen csapatszellemben minden nap öröm a munka, és nincsenek nehézségek, csak kihívások.
A Chio termékek közül a győri gyártású ízesített pálcikák a kedvenceim.

Tudjon meg többet

Our culture

Vállalati kultúránk

Jövőképünk, céljaink és értékeink vezérlik üzleti stratégiánkat, munkatársainkat és közös munkánkat.

Intersnack employees take a selfie with the camera

Globális jelenlét

44 országban működünk, 3 kontinensen.

Three people standing in front of a flipchart, a woman in a yellow pullover is presenting.

Magatartási Kódex

Integritás és bizalom a legfontosabb sikertényezőnk.