Intersnack Magyarország Kft.

Márkáink

A nemzetközi márkáktól a hazai kedvencekig

Portfóliónk a sós ropogtatnivalók széles skáláját vonultatja fel. Chio és Pom-Bär márkáink alatt a különféle ízű burgonyachipsektől a lisztből sütött termékeken át a puffasztott ropogtatnivalókig sokféle termék megtalálható.

Fedezze fel az Intersnack Magyarország márkáit

Az első német burgonyachips márkát, a Chio-t, 1962-ben hozta létre a Von Opel család. A Chio márkanév a család tagjainak keresztneveinek kezdőbetűiből tevődik össze: Carlo, Heinz és Irmgard von Opel.

Az évek alatt a Chio a második legnagyobb márkává nőtte ki magát az Intersnack portfólióban. A Chio márka alatt számos finom ropogtatnivaló megtalálható: chipsek, specialitások, sütött termékek, popcorn és tortilla is.

A Chio márka ma már 15 európai országban található meg:

Az első zacskó POM-BÄR 1987-ben került piacra és nem kellett sok idő, hogy a családok egyik kedvenc csemegéjévé váljon. Mára a POM-BÄR egyike a vezető családi márkáknak a sós ropogtatnivalók piacán, több mint 30 országban. A POM-BÄR termékek könnyen felismerhetők jellegzetes maci alakú formájukról, könnyű textúrájukról, és számos ízben megtalálhatók a boltok polcain.