Intersnack Magyarország Kft.

Szemléletmódunk

Élelmiszeripari vállalatként vállalkozásunk sok ember életére hatással van, sok országban. Ezért a lehető legsürgetőbbnek érezzük, hogy minimalizáljuk a negatív hatásainkat, és maximalizáljuk az emberekre és a bolygóra gyakorolt pozitív hatásokat. Az Intersnacknél minden a „felelősségteljes gondolkodással” kezdődik - ez az egyik legfontosabb vállalati értékünk. Magas etikai normákhoz tartjuk magunkat az egész üzleti tevékenységünk és ellátási láncunk során.

Az Intersnack CSR tevékenységének 4 fő területe

Innováció a fogyasztók egészségéért és a finomabb ízekért

Fogyasztók

Csökkentjük a környezetre gyakorolt hatásunkat

Környezet

Társadalmi felelősségvállalás a beszállítói lánc mentén

Társadalom

Egyéni és vállalati célok megvalósítása

Munkavállalók

A fenntarthatóság számokban

75%-a

termékeinknek kizárólag természetes összetevőt tartalmaz

Az összetevők listáját megtisztítjuk azáltal, hogy kizárólag természetes aromákat használunk, és minden mesterséges ízfokozót és színezéket vagy hozzáadott édesítőszert eltávolítunk.

21%-os

CO₂ kibocsátás csökkentés

Együttműködéseink során olyan ütemtervet dolgozunk ki, amely a CO₂-lábnyom és az energiafogyasztás csökkentését segíti elő.

6 000

mezőgazdasági kistermelő és családjaik támogatása

Célunk egy valóban fenntartható ellátási lánc létrehozása, amely mindenki számára értéket teremt, miközben védi és javítja a környezetet.

100%

alkalmazotti szakértelem

Alkalmazottaink szakértők abban, amit csinálnak. Ezért teljes mértékben elkötelezettnek kell lenniük azon konkrét feladatok iránt, amelyekért felelősek.

Fogyasztók iránti felelősség a gyakorlatban

Termékinnováció

a "light" snackek iránti növekvő kereslet kielégítésére

Valljuk, hogy az egészségesebb ropogtatnivalóknak ugyanolyan finomnak kell lenniük, mint más termékeknek, nem elég, ha csak megközelítik azokat.

Ezért megalkottuk a lencse chipset, ami egy egészségesebb választás, ízkompromisszumok nélkül.

Környezet iránti felelősségvállalás a gyakorlatban

Csomagolás

a fenntartható körforgásért

Olyan csomagolásra van szükségünk, amely frissen és biztonságosan tartja termékeinket – de nem a bolygó rovására. Emiatt hoztuk létre Csomagolási vállalásunkat, mely során az Intersnack célja, hogy csökkentse a műanyag felhasználást 15%-kal, és elérje, hogy a műanyag csomagolóanyagok 100%-ban újrahasznosíthatók legyenek 2025-re.

Tudjuk, hogy ezek kihívást jelentő célok, de büszkén jelenthetjük be, hogy a 2022-es év végéig 11%-kal csökkentettük a csomagolóanyag felhasználásunkat.

A következő lépéseket az anyagfelhasználás további csökkentése érdekében fogjuk megtenni, miközben együttműködünk partnereinkkel a nemzeti újrahasznosítási infrastruktúra fejlesztése érdekében, folyamatos úton a fenntartható körforgás felé.

Társadalmi felelősségvállalás a gyakorlatban

Makadámdió

A malawi kistermelő gazdák támogatása

„A makadámdió palántázás mellett a projekt révén értékes ismereteket szereztem a makadámdió termesztésének legjobb módjáról.”

A fenntartható beszerzés iránti elkötelezettségünk részeként az Intersnack helyi projektekben vesz részt, hogy átláthatóbb és fenntarthatóbb beszerzési láncokat hozzon létre.

Dolgozók iránti felelősségvállalás a gyakorlatban

Szolgáló vezetési modell

Alkalmazottaink szerepvállalásának és elkötelezettségének elérése érdekében azt szeretnénk, ha tehetségük valóban kibontakozna. Ehhez az kell, hogy szolgálatkész vezetőkké váljunk, ami azt jelenti, hogy mi dolgozunk az alkalmazottainkért, és nem fordítva.

Fenntartható

Partneri kapcsolatok

Cél a változás ösztönzése

A fenntarthatóság olyan út, amelyet egyetlen csapat vagy szervezet sem tud egyedül végigjárni. Célunk a tartós pozitív hatás elérése működésünkben és ellátási láncainkban.