Intersnack Magyarország Kft.

Dolgozók iránti felelősség a gyakorlatban

Szolgáló vezetői modell

Alkalmazottaink szerepvállalásának és elkötelezettségének elérése érdekében azt szeretnénk, ha tehetségük valóban kibontakozna. Ehhez az kell, hogy szolgálatkész vezetőkké váljunk, ami azt jelenti, hogy mi dolgozunk az alkalmazottainkért, és nem fordítva.

A szolgálói vezetés arról szól, hogy figyelmesen meghallgatunk minden hangot, és megtanuljuk, hogyan segíthetünk abban, hogy mindenki ki tudjon teljesedni a munkájában és hatékonyabban végezhesse azt. Ezáltal kiaknázzuk a lehetőségeket és elérjük üzleti céljainkat.

Az elmúlt két évben nagyobb hangsúlyt fektettünk a szolgálói vezetés előmozdítására az egész működésünkben. A megközelítés nagyon egyszerű: a vezetők megtanulják a megfelelő kérdéseket feltenni, és a válaszok alapján cselekedni. Az egész csoportban most már minden nap két órát töltenek a gyárban a vezetők. Ezáltal több lehetőségük nyílik arra, hogy a munkavállalókkal kapcsolatba lépjenek, és megvitassák a munkájukat és az esetlegesen felmerülő problémákat, valamint nyílt és személyes módon beszélgessenek velük. Ahol lehetséges, a vezetők felkészítik a többi alkalmazottat arra, hogy hogyan oldhatják meg maguk a problémákat. Ha pedig erre nem képesek, akkor az információk később beépülnek az e problémák megoldására irányuló cselekvési tervekbe.

“A legjobb eredmény a javulás. Azáltal, hogy nem a célokra, hanem az emberekre koncentrálunk. Ha bátorítod az embereket, az eredmények is jönnek.”

Marcin Gorlach, Slomnikii gyárigazgató, Lengyelország

A kulturális változás ösztönzése

A telephelyek felméréseket is végeznek, hogy visszajelzést gyűjtsenek a munkavállalók elkötelezettségéről és jobban megértsék, hogyan látják a munkavállalók a vezetőjükkel való kapcsolatukat. 2020-ban munkatársaink rengeteg hasznosabbnál hasznosabb ötletet osztottak meg velünk. Elsőbbséget biztosítunk a megvalósításuknak, mivel úgy gondoljuk, hogy minél több ötletet veszünk számításba és valósítunk meg, annál több ötletet kapunk majd a jövőben. Ez elősegíti a kulturális változást a munkavállalói elkötelezettség irányába. Örömmel látjuk, hogy a munkavállalói felmérésünkben a legjobb eredményeket elért telephelyek egyben a legjobb szolgáltatást nyújtják az ügyfeleknek, a legjobb biztonsági eredményeket, valamint a legmagasabb minőségi pontszámokat és termelékenységet érik el.

Dolgozói felelősségvállalás

Sikerünk alapját munkatársaink jelentik. Az egészségük és biztonságuk kiemelkedően fontos, és segítünk nekik, hogy kibontakoztathassák tehetségüket és teljes mértékben kiaknázhassák a bennük rejlő lehetőségeket. Értékeljük a sokszínűséget, és támogatjuk alkalmazottaink helyi közösségekkel való kapcsolatát. A csapatmunka és az együttműködés hozzájárul a munkavállalók elkötelezettségéhez és a pozitív munkakörnyezethez.

Még több információ a fenntarthatóságról

Termékinnováció

a "light" snackek iránti növekvő kereslet kielégítésére

Csomagolás

a fenntartható körforgásért

Makadámdió

A malawi kistermelő gazdák támogatása