Intersnack Magyarország Kft.

Creating happy snacking moments

Szenvedélyesen szeretjük a nagyszerű ízű sós snackeket

A magyar leányvállalat története 1991-ben kezdődött, amikor egymástól függetlenül megnyílt a Chio első budapesti irodája és raktára, illetve megalakult a Wolf Hungária Kft. Ekkoriban mindkét cég Németországból hozta be termékeit, és az üzletkötői hálózat létrehozásával rövid időn belül az egész országban megindult a terítés.

1998-ban egyesült a Chio Magyarország és a Wolf Hungária, és azóta az Intersnack leányvállalataként egységes igazgatás alatt működik.

A vállalat 2012. november 1-jével Intersnack Magyarország Kft.-re változott.

 

Vállalatunk minőségi sós ropogtatnivalók széles választékát kínálja.

A Chio és a Pom-Bär márkáinkkal portfóliónk a sós ropogtatnivalók széles skáláját vonultatja fel. A különféle ízű burgonyachipsektől a lisztből sütött termékeken át a puffasztott ropogtatnivalókig sokféle termék megtalálható.

Intersnack Magyarország Kft.

Intersnack CEE

A Közép-Kelet Európai Régió 6 országában folytatunk kereskedelmi tevékenységet: Romániában, Csehországban, Magyarországon, Bulgáriában, Horvátországban és Szlovákiában.

 

Büszkék vagyunk, hogy a Közép-Kelet Európai Régió sós ropogtatnivalók piacának vezető gyártói vagyunk.

 

Öt termelési telephelyünkön körülbelül 1500 alkalmazottat foglalkoztatunk.

Intersnack Cégcsoport

Az Intersnack Csoportot menedzsment egységek alkotják.

Az Intersnack Csoport holding-ként működik, amely lehetővé teszi számunkra, hogy globális szakértelmünket a helyi vállalkozói tevékenységben kamatoztassuk.

Vállalati kultúránk

Az Intersnacknél a sokszínű közösség, a csapatmunka vezérelt hozzáállás és a tökéletességre való törekvés minden országra jellemző.

Az Intersnack számos piacon tevékenykedik, és számos országban sokszínű alkalmazotti közösséggel rendelkezik. Ám mindannyian osztozunk egy befogadó kultúrában, amelyet a csapatmunka vezérel és a kiválóság motivál.

Fontos számunkra, hogy tetteinknek milyen hatása van az emberekre, az üzletre és a bolygóra.

Globális jelenlét

43 országban van gyárunk:

31 Európában, 4 Ausztráliában, 3 Új-Zélandon, 2 Indiában és 3 Vietnámban