Intersnack Magyarország Kft.

Dolgozók iránti felelősség

Büszkék vagyunk a több mint 14 000 alkalmazottat foglalkoztató globális csapatunkra, akik a kiváló minőségű sós ropogtatnivalókat készítik.

Hisszük, hogy ha a munkavállalóknak lehetőséget adunk, hogy elérjék céljaikat, nem csak elégedettebbek és boldogabbak lesznek; ez segít a veszteségek kiiktatásában és fejleszti a gyártási és ellátási láncbeli folyamatokat is.

Ez a filozófiája az Intersnack Működési Rendszerének (Intersnack Work System – IWS) – ezt a folyamatos fejlesztési promgramot minden gyárunkban egységes módon alkalmazzuk, amellyel így sztenderd munkafolyamatokat alakítunk ki. Az IWS két fő célja: 100% munkavállalói tulajdonú és zéró veszteség szemlélet. Ezen szempontok átlal vezérelve olyan elterjedt módszereket alkalmazunk, mint a Lean Six Sigma vagy Total Productive Maintenance and Organizational Development. Így az IWS átütő fejlődést jelenthet majd a minőség, az egészség és a biztonság terén.

Alaptevékenységeink

Büszkék vagyunk arra, hogy az időszakos munkavállalók minket választanak munkáltatójuknak, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy vállalatunk továbbra is nyitott, vállalkozói szellemű, felelősségteljes és kifizetődő munkahely maradjon. Ez alatt azt értjük, hogy mindig kiemelten kezeljük a munkavállalók egészségét és biztonságát, ápoljuk az együttműködésen alapuló és hierarchiamentes kultúrát, becsüljük a sokszínűséget, és a tanulási és fejlődési lehetőségek révén tehetségük kibontakoztatását elősegítve befektetünk munkavállalóink jövőjébe.

Eddig elért főbb eredményeink

330

munkavállaló

budapesti irodánkban és győri telephelyünkön összesen

100%

ISO45001 minősített

győri gyárunk az egészség és biztonság megőrzése érdekében

11

óra

betanulási idő munkavállalónként

A tehetséges munkaerő fejlesztése és bevonása

A tanulás és fejlesztés szerves részét képezi a munkavállalói elkötelezettség előmozdítására irányuló tevékenységünknek minden szinten és részlegen. Különböző formákban, például coaching, webinárok és online ülések formájában. Mi azonban a széleskörű munkahelyi képzést részesítjük előnyben, mivel úgy gondoljuk, hogy a tanulás legjobb módja a gyakorlati feladatok elvégzése. Rendszeres visszajelzések kérésével nyomon követjük, hogy munkatársaink mennyire érzik magukat elégedettnek és elkötelezettnek.

A helyi közösségek támogatása

Számos vezetőségi egységünk arra ösztönzi alkalmazottait, hogy adakozzanak a társadalomnak, és jótékonysági projektek keretében lehetőséget kínálnak a helyi közösségekkel való együttműködésre. Az Intersnack Germany munkatársai például minden karácsonykor teljesíthetnek egy kívánságot egy rászoruló gyermeknek azzal, hogy megvesznek egy ajándékot a kívánságlistáról.

Dolgozók iránti felelősség a gyakorlatban

Szolgáló vezetési modell

Alkalmazottaink szerepvállalásának és elkötelezettségének elérése érdekében azt szeretnénk, ha tehetségük valóban kibontakozna. Ehhez az kell, hogy szolgálatkész vezetőkké váljunk, ami azt jelenti, hogy mi dolgozunk az alkalmazottainkért, és nem fordítva.