Intersnack Magyarország Kft.

Az Intersnack lépéseket tesz

Fenntarthatóság a gyakorlatban

A fenntarthatóságot a tettek vezérlik, nem a beszéd. Tartós változás elérése a fontos.

Fenntarthatóság - EcoVadis

Arany minősítés

EcoVadis Arany fokozattal ismerte el az Intersnack munkáját

Az EcoVadis Arany minősítése azt jelenti, hogy kézzelfogható, mérhető lépéseket teszünk egy jobb vállalkozás építése felé azáltal, hogy a fenntarthatóságot az egész ellátási láncunkban és minden tevékenységünkben megvalósítjuk.

Fogyasztói felelősségvállalás a gyakorlatban

Termékinnováció

a "light" snackek iránti növekvő kereslet kielégítésére

Valljuk, hogy az egészségesebb ropogtatnivalóknak ugyanolyan finomnak kell lenniük, mint más termékeknek, nem elég, ha csak megközelítik azokat.

Ezért megalkottuk a lencse chipset, ami egy egészségesebb választás, ízkompromisszumok nélkül.

Környezet iránti felelősségvállalás a gyakorlatban

Csomagolás

a fenntartható körforgásért

Olyan csomagolásra van szükségünk, amely frissen és biztonságosan tartja termékeinket – de nem a bolygó rovására. Emiatt hoztuk létre Csomagolási vállalásunkat, mely során az Intersnack célja, hogy csökkentse a műanyag felhasználást 15%-kal, és elérje, hogy a műanyag csomagolóanyagok 100%-ban újrahasznosíthatók legyenek 2025-re.

Tudjuk, hogy ezek kihívást jelentő célok, de büszkén jelenthetjük be, hogy a 2022-es év végéig 11%-kal csökkentettük a csomagolóanyag felhasználásunkat.

A következő lépéseket az anyagfelhasználás további csökkentése érdekében fogjuk megtenni, miközben együttműködünk partnereinkkel a nemzeti újrahasznosítási infrastruktúra fejlesztése érdekében, folyamatos úton a fenntartható körforgás felé.

Társadalom iránti felelősségvállalás a gyakorlatban

Makadámdió

A malawi kistermelő gazdák támogatása

„A makadámdió palántázás mellett a projekt révén értékes ismereteket szereztem a makadámdió termesztésének legjobb módjáról.”


A fenntartható beszerzés iránti elkötelezettségünk részeként az Intersnack helyi projektekben vesz részt, hogy átláthatóbb és fenntarthatóbb beszerzési láncokat hozzon létre.

Dolgozók iránti felelősség a gyakorlatban

Szolgáló vezetési modell

Alkalmazottaink szerepvállalásának és elkötelezettségének elérése érdekében azt szeretnénk, ha tehetségük valóban kibontakozna. Ehhez az kell, hogy szolgálatkész vezetőkké váljunk, ami azt jelenti, hogy mi dolgozunk az alkalmazottainkért, és nem fordítva.